2017. január 22., vasárnap

Mindenkinek van véleménye, ez nem kor függő!

Van egy tervem.

Aki közelről ismer az tudja hogy ez nem mindig jó, viszont ti nem ismertek és ez az amin a tervem által ha csak egy kicsit is de változtatni szeretnék.
Nagyon sok blogon láttam ahogy az emberek több dologról is kifejtik a véleményüket ami ugyebár valakinek tetszik valakinek nem. De mivel az első véleményes bejegyzésemhez elég sok megjegyzés/oldalmegjelenítés érkezett és mivel én is élvezek ilyeneket írni, arra gondoltam hátha szeretnétek egy ilyen ,,sorozatot,,.
A lényeg az lenne hogy olyan témákról fogok véleményt írni amik úgymond felkapottak és az én tizenéves korosztályomat érdeklik. Gondolok itt a másokra kivetődő féltékenységre/irigységre, de kevésbé komoly témákra is mint a sztárok shippelése avagy a facebookos komment csaták értelme.
Tudom hogy egy kicsit furcsa egy 13 éves lány ,,szájából,, ilyeneket ,,hallani,, de nem a kor számít hanem az hogyha csak egy valaki elolvassa majd elgondolkozik a dolgon hogyan látja ezt egy ,,gyerek,, akkor már megérte.
A ,,sorozat,, nevén még gondolkozom de örülnék ha már ennek a bejegyzésnek a komment részlegébe érkezne egy-két téma amit a következő hetekben közösen kivesézhetünk.

Használjuk valami értelmesre az internetet, ne hagyjuk magunkba a szavainkat!

2 megjegyzés:

  1. Remélem beindul ez a bejegyzéssorozat, lássák az emberek, hogy egy fiatalnak is lehet határozott és igaz véleménye.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm hogy írtál és én is remélem! <3 :)

      Törlés