2016. december 18., vasárnap

Sorozat ajánló

Ez egy új dolog a blogon amit már régóta szeretnék megírni de csak mostanra találtam 3 olyan sorozatot aminek én szinte függőjévé váltam.

Bizonyára sokan ismeritek az ,,Így neveld a sárkányodat,, című animációs vígjátékot aminek ugyebár két része is van (nekem a 2. a kedvencem), viszont azt lehet nem tudjátok hogy a filmekből készül egy sorozat is. A Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai az egyik a kedvenceim közül. Amit megtekinthettek Sorozat baráton (mind az 5 évad feliratosan), ezen a ,,linken,, (itt csak az 5. évad feliratosan) és Videán (itt sincs fenn az összes).


A második kedvencből könyv, film és sorozat is készült. Ez pedig nem más mint a ,,Végzet ereklyéi,, könyvsorozat, a ,,A végzet ereklyéi - Csontváros,, film és a lényeg a Shadowhunters (Árnyvadászok) című tökéletes sorozat. Eddig csak 1 évad van de Január 2. jön ki a 2. amit már nagyon várok. Az 1. évadot megnézhetitek Sorozat baráton és Indavideón.

A harmadik és egyben az amire most vagyok ráfüggve, de teljesen nem más mint a SKAM (Szégyen) című norvég sorozat. Naponta új részeket fordít egy személy Sorozat barátra és Videára. Most fogja lassan feltenni a 3. évadot is szóval ajánlom mindenkinek, hogy most kezdje el nézni.

Szerettem volna Trailer-eket is belinkelni de egy normálisat sem találtam amit sajnálok.


Több infót satöbbit a linkek alatt megtaláltok remélem ti olyan fanná váltok mint én. 😊

bye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése