2016. december 10., szombat

Random HAUL #4

Sajnálom a hosszabb kimaradást!

Tudom úgy tűnhet hogy nagyon rá vagyok kattanva a vásárlásra és így is van úgyhogy gondoltam hátha kíváncsiak vagytok arra most miket vettem meg.


Isana szárazsampon - Ez az első száraz samponom és hiába a sok negatív vélemény én nem éreztem annyira elviselhetetlennek a szagát. De abba egyet kell értenem hogy kicsit őszes hatást kelt, viszont a célnak megfelel ha elalszotok és reggel akartatok hajat mosni akkor tökéletesen időt spórolhattok vele.

Maybelline Instant Age Rewind Concealer - Ez a korrektor tökéletesen fed és a kivitelezése is nagyszerű az egyetlen problémám vele hogy kicsit borsosabb ára van, de tényleg megéri. Egyébként ezzel a termékkel van egy kisebb bakim miszerint a 01 helyett a 03 árnyalatot vettem meg, de még ez sem olyan sötét szerencsémre. Plusz infó hogy a dm-be itt nálunk kb. 400 Ft-tal olcsóbb mint a Rossman-ba, ami azt jelenti hogy én 2800-Ft.ért tudtam megvásárolni ezt a csodát.

Makeup Revolution Essential Mattes 2 - Ezt a palettát a Rossman német honlapjáról rendeltem meg és ezért az 1000 Ft (3€) helyett 2500 Ft.-ba került, de így is megérte hisz gyönyörű nude színek vannak benne.

Balea Regenbogen Ez a tusfürdő olyan aranyos és szép, plusz nevetséges ára volt (0.55€ = 170Ft) úgy hogy muszáj volt megvegyem.

Rá vagyok kattanva a fürdősókra mostanság, ezért beszereztem párat.

Az arcmaszkok is játszanak nálam és sajnos az igazán kívánt hatást egyik sem éri el de egy laza vasárnapon szépen hidratálhatjuk a bőrünket ha feltesszük.

A termékeket a Rosssman és dm üzletekben találjátok meg.

Ennyi lett volna és a következő bejegyzést majd igyekszem gyorsabban hozni.

Bye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése