2016. november 26., szombat

Black Friday HAUL #3

Mint sokan tudjátok tegnap volt a Black Friday amikor is mindenhol leárazások vannak, ezáltal nekem is megjött a kedvem a shoppingoláshoz az eredmény pedig: 6 új smink cucc.

For your Beauty  Mini-kontúr-szivacsok - 2 darab pici beuty blender amit én a korrektor elkenésére használok és nagyon jól beválik. Ár: 2.50€  800Ft.

Maybelline  Color Tatto  Cramy Mattes  De Rose Créme - Úgy tudom ez az árnyalat még nem kapható magyar országon amit sajnálok és remélem még idén eljut oda is. Igazából ez volt az a termék ami igazi Black Friday érzést adott ugyanis féláron tudtam megvásárolni azaz 3€-ért vagyis kb 900 Ft-ért. Maga a termék színe és minősége pedig egyszerűen csodálatos. Eredeti ár: 6.75€ kb 2000Ft.

Rival de Loop Young  Szemhéj Bázis - Erről különösen nincs mit mondanom de elég jól tartja a szemhéjpúdereket. Ár: 2€ 600Ft.

Rival de Loop Young  Korrektor paletta - Szerettem volna rég egy ilyen színesebb korrektorokból álló palettát és örülök hogy megtaláltam ezt. Ár: 2€ 600Ft.

Rival de Loop Young  Mono Matt Szemhéjpúder  01 Light it up -  Ezt őszintén még nem tudom holt tudnám kamatoztatni de egy fehér matt szemhéjpúder sosem jöhet rosszul. Remélem. Eredeti ár: 1.50€ 450 Ft. Én 99 centért vettem. (300Ft.)

Essence  Girls just wanna have Fun  Highlighter - Őszintén ez az első highlighterem és eddig nagyon tetszik ahogy a csillogással feldobja a sminkemet. Eredeti ár: 4€ 1200Ft. Én 1.49€-ért vettem.
Sajnos a termékekhez nem találtam linket és az is benne van a pakliban hogy nem mindegyik kapható magyar országon de sose felejtsétek hogy online sok dolog beszerezhető.

Ennyi mindent sikerült beszereznem és bátran ajánlom mindet!

Bye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése