2016. október 20., csütörtök

Pixibox

Meg is jött a várva várt Pixibox októberi 4. Szülinapi kiadása.  Nekem ez az első meglepetés dobozom és az árát (5990 Ft) először sokalltam, de nem bántam meg hogy mégis megrendeltem. Hallottam már róla hideget meleget is ez volt a fő ok amiért meg akartam szerezni.


Amint kinyitjuk a kartont a szemünk elé tárul egy magazin és alatta a szép dizájnos doboz. A magazinba 3 db egyszer használatos minta és két kupon található, az egyik egy hotelba a másik pedig egy parfümériába de az utóbbiakkal mint tudjuk nem fogok élni.
Igen ám de mit rejt a doboz?A doboz tetején voltak a matricák és egy lufi már csak a szülinap végett, de mikor ezt elvettem az első termék ami szemet szúrt a nagysága miatt az az Uriage Silky Body hyaluronsavas  200ml-es testápoló teje aminek az illata egyszerűen fantasztikus. A patikai ára 3500 Ft.

Másodikként a két 20 ml-es Eucerin jött velem szembe még  pH5 Intenzív testápoló és a pH5 Olajtusfürdő.

Ezeknek parfüm mintáknak egyszerűen csodás az illata név szerint a Paco Rabanne 1 Million  Privé férfi és Lady Million Privé női 5-5 ml-s üvege került a dobozba.


Revlon Colorburst Ajakrúzs-Balzsam Red Velvet árnyalata egyszerűen fantasztikus, bár nekem nem áll jól és jobban örültem volna egy másik színnek, de a nővéremnek nagyon tetszik. Az ára 2300 Ft kb.Ennek a Marionnaud ecsetnek nagyon örültem én a 22-es Eyeshadow darabot kaptam.A Clinique Superdefense hidratáló krémről nincs mit mondanom hisz a dizájnja tetszik de másképp nem érintett meg. Az árát sajnos nem találtam.Ezeket a termékeket bevallom nem vettem volna meg önszántamból de örülök hogy kipróbálhattam őket.
Sajnálom hogy nem tudtam hosszabb beszámolókat írni de még csak most ismerkedek a termékekkel.
Ennyi is lett volna az októberi Pixibox, de ha megszeretnétek rendelni a következő számot akkor itt a link.

Nekem esélytelen hogy meglegyen a novemberi kiadás de ha ti megszeretnétek rendelni én ajánlom lehet elfogult vagyok mivel ez az első dobozom de engem a parfüm mintákkal megfogtak.

Remélem láttatok valamit ami tetszik további jó hétvégét!

Bye

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése