2016. október 11., kedd

Blogajánló #3

Általánosságban nem követek se hetero se beauty blogokat oldalakat de mindig vannak kivételek. Ezeket szeretném bemutatni nektek ma.
Remélem ti jobban szeretitek az őszt nálam. :)


School girl   -  Adel  Violet  Ez a blog is benne van első olvasmányaim körében és ezért sajnálom hogy már április óta nincsenek bejegyzések, én nem tudhatom az okát viszont az leírhatom hogy amíg ment nagyon jó volt és nagyon jó tanácsokkal tippekkel látnak el, csak vissza kell olvasni!

Bien Ez igazából egy oldal amit szintén ajánlok hisz tudhatjuk hogy a tanácsokat felnőttektől kapjuk nem pedig tiniktől. Ehhez nem is tudnék többet írni hisz gondolom többen is ismeritek de aki mégsem az feltétlenül nézzen be.

Metaforaszennyezés  -  Sára  Erre a blogra tegnapelőtt találtam rá és már most a kedvenceim közé tartozik. Az egész dizájnja szép letisztult, nem igazán tudok többet mert még csak most kezdem kiismerni de eddig nagyon bejön.

Viszkok Fruzsi  -  Fruzsi  Szerintem ezt a nevet ismeritek a legtöbben, de aki nem tudná annak mondom hogy ennek a lánynak youtube csatornán kívül van egy csodás blogja is ahova (nagy örömömre) egyre többet posztol. Ez az egész azért is jó mert ő már nem annyira fiatal de még nem is zsémbes felnőtt ezáltal tudhatja ki mit nem tud vagy ki miről nem mer beszélni és azáltal hogy ő megosztja a tapasztalatait mi is okulhatunk. :)

Ennyivel szolgálhatok most remélem tudtam új blogokat mutatni és azt is hogy tetszik az ój dizájn amin még dolgoznom kell (sokat) de haladok és remélem a többségnek megfelel majd a vég eredmény.

bYE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése