2016. szeptember 24., szombat

Egy kisebb HAUL

Sziasztok mit a címben is olvashatjátok ma egy HAUL bejegyzéssel jöttem. Hajrá!
(aki olvasta az előző bejegyzést annak mondanám hogy ez még nem a magyar)


 • Az első egy vékony pulcsi amit a Newyorker-ben szerezhettek be. Nagyon bejön a dizájnja is ráadásul elég jól áll nekem. 
 • A második egy gatya vagyis egy szürke a farmer a Tally Weil-ből amit megbántam hogy megvettem. Mármint az árával se voltam kibékülve de mivel otthon hagytam a kedvenc feketémet ezért muszáj volt vennem egy másikat. És a boltban még jól is állt. A fő probléma a méreteknél kezdődött. Ugyanis 2 mérettel nagyobbat vettem azaz a nővérem méretét és még rá is nagy! Szóval a boltban tök jó meg minden még rajtam is otthon pedig mindketten beleférünk kétszer? Ez mondjuk csak az én bénaságom de mégis :( link
 • Legyünk újra vidámak és jöjjön két H&M-es dolog az egyik egy magas derekú világoskék farmer nadrág amit már most imádok!
 • A másik pedig egy szexi felső ami talán kicsit kihívó kivágással rendelkezik. link
 • Az ötödik pedig nem ruha hanem egy két végű Catrice Smokey Eyes sminkecset. Ami ha tudtok vele bánni nagyon jól működik! link
Mivel ez az első ilyen bejegyzés nem tudom hogyan fogtok reagálni de talán lesz akinek tetszeni fog!

bYe

2 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Szia először is köszönöm hogy írtál, másodszor bocsi hogy kitöreltem félig de nem ezt akartam hanem válaszolni csak telefonról nem jött össze :( . Az épitőkritikád nagyon hatásos volt ugyanis sejtettem hogy valami hiányzik de te rávilágítottál. Remélem a jövőben is megtisztelsz egy-egy kommentel. Mégegyszer köszi és megfogadom a tanácsod!

   Törlés